Marketing in Delft
Waarom DMVD in Delft?
Heel eerlijk? De oprichters zijn zelf geboren & getogen in Delft. Zoals wij het zelf noemen, klein Amsterdam. De stad van Blauw aardewerk, de stad van Johannes Vermeer, de stad van de Technische studenten. Vooral de knusse stad gevuld met grachten en historische monumenten.
de-mannen-van-delft-marketing
Uit zo’n stad komen alleen maar slimme en gezellige mensen! Kennismaken?
Welke activiteiten?

Bij De Mannen van Delft houden we ons bezig met online zichtbaarheid en vindbaarheid. Dit begint bij een goede uitstraling, een huisstijl. Een website mag in dit verhaal niet ontbreken en het aan de man brengen van de website. Hiervoor zetten we een multi-channel marketing strategie op via e-mailmarketing, social media advertenties, google advertenties en varianten hiervan.

Gaat het om creatie, development of online actie? De Mannen van Delft ondersteunt en accelereert op ieder gebied. Vrijwel alle activiteiten w rden in-house uitgevoerd, wat getrechterd wordt via één vast aanspreekpunt. Het aanspreekpunt is jouw steun en toeverlaat het gehele jaar/project lang.

Vaste maandelijkse meetings, een groepsapp, 24/7 bereikbaar en eens in de zoveel tijd een relatieborrel in Delft. Dit is voor ons dé manier om samen doelen te behalen.

FAQ

Wat valt er onder een huisstijl?
Een huisstijl hoort het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Dit is meer dan alleen een logo. De wijze waarop een bedrijf of organisatie zich naar buiten toe zichtbaar presenteert noemen wij de huisstijl.
Hoe snel kunnen jullie een nieuwe website maken?
De snelheid van een website traject hangt af van de aanwezigheid van goede content (beeld en tekst) en kort communicatielijnen. Wij kiezen kwaliteit boven snelheid, maar ervaren een gemiddelde doorlooptijd van 30 dagen vanaf het moment dat wij starten met designen.
Wat voor soort advertenties heb ik nodig?
Er zijn veel verschillende soorten advertenties. Google Search Ads, Youtube Ads, Google Maps Ads, Facebook Ads, Linkedin Ads, zo kunnen we eindeloos doorgaan. Welke advertentie voor jou belangrijk is, is afhankelijk van je klant. Wie is je klant en op welke kanalen is de klant actief. Een goede positionering is niet alleen essentieel voor de inrichting van je website, maar ook voor jouw advertentie strategie. Jonge doelgroep? Dan kijk je sneller naar TikTok, Snapchat en Instagram. Doelgroep in het zakenleven? Dan ligt natuurlijk Linkedin voor de hand.
Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 2 dagen contact met je op.