Website bouw voor Delftse detacheerder

Baucon mobiel
PUURNouta mockup

Baucon VGO

Baucon Vgo is een detacheerder in de Vastgoedonderhoud en bouwbranche. Baucon Vgo zocht een moderne uitstraling welke vertouwen bij de doelgroep opwekt.

Om de juiste uitstraling te bepalen is het essentieel om te weten voor wie jouw dienst of product bedoelt is. Samen met Baucon Vgo hebben we een strategie sessie gehouden om hierachter te komen. Dit legde het fundament voor de (online) zichtbaarheid.

Baucon Vgo is kort geleden opgericht. De eigenaar rekruteert en bemiddelt al 19 jaar in de bouw- en technieksector. Dit deed hij in het verleden via verschillende bedrijven. Baucon Vgo is een nieuw hoofdstuk en wij, De Mannen van Delft, mogen hun daarbij helpen op het gebied van online weergave en vindbaarheid.

Ook online scoren met jouw bedrijf?

Wij staan voor jullie klaar!

Strategie

Het doel van de samenwerking met Baucon VGO is het creƫren van een merk welke goed past bij de waarde van het bedrijf. Dit is opgebouwd uit het maken van een huisstijl en het designen en ontwikkelen van een website. Daarnaast zijn we ook gestart met advertenties op LinkedIn om de doelgroep te bereiken.

Huisstijl

We zijn tot de kern gekomen van Baucon Vgo via een why-how-what sessie. De kernwaardes van het bedrijf en hoe die zich uitten in het werk. De directeur van Baucon Vgo had zelf een bepaald logo voor zich en de kleur die hij hier graag bij zag. Vervolgens is onze designer Sanne ermee aan de slag gegaan. Hier kwamen verschillende schetsen uit welke we in twee revisie rondes hebben besproken.

Het logo wordt altijd als eerste uitgewerkt, waarna het kleurenpallet, lettertype keuze, huisstijldragers en (web) iconen volgen.

 

vastgoed-onderhoud-detachering
Primair_Logo_BauconVGO_web

Het resultaat

Een moderne huisstijl en een frisse website voor een nieuw bedrijf. Baucon VGO is nog volop in ontwikkeling, maar de basis voor online vindbaarheid staat. Daarnaast worden er steeds meer mensen bereikt met LinkedIn ads, wat ervoor gaat zorgen dat Baucon VGO vaker en vaker op de feed van de doelgroep komt.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier: https://bauconvgo.nl

Benieuwd hoe een nieuwe website er voor jou uit kan zien? Vraag gratis een homepage design aan!

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    nl_NL