Selecteer een pagina
Bolster Tees
Van achterkamer tot webshop, online zichtbaarheid bij de gewenste doelgroep
online-marketing-succes

Een merk lanceren, kan dat doelgericht?

De bolster Tees bestonden circa een maand voorafgaand aan de samenwerking. De eigenaar van het merk was op zoek naar een partij die hem kon helpen bij het online positioneren van zijn T-shirts.

De eigenaar weet waar het merk voor staat en wie het zou moeten dragen, maar was opzoek naar de juiste manier om zijn doelgroep te bereiken.

Social Ads

18

Advertenties
online-marketing-succes

Shooting day, Instagram ads en een content rijke webshop

Het idee was van af het begin om online te gaan adverteren met het merk Bolster Tees. In het begin waren er veel product foto’s aanwezig, maar nog geen sfeerbeelden of content met modellen die het t-shirts aan hadden.

Om de juiste uitstraling te creëren met je online advertenties stellen wij altijd voor om eerst een shoot in te plannen. De content van de fotoshoot is voor ieder kanaal bruikbaar, zowel op je instagram- en facebookaccount als op je webshop zelf.

Na de geslaagde shoot zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van “rauwe” advertenties. De website is tegelijkertijd mee veranderd met behulp van de nieuwe visuele content.

online-marketing-succes

Fotografie

De fotografie voor Bolster Tees is op projectbasis uitgevoerd. De modellenkeuze namen wij uithanden van de opdrachtgever, waar hij zelf de locatie regelde.

De gecreëerde content is toepasbaar voor de online Instagram advertenties, voor google advertenties, maar ook om de website te upgraden. De productfotografie voor de webshop & bol.com, waarbij een witte achtergrond vereist is, pakte de opdrachtgever zelf op.

Instagram Advertenties

Bij de samenwerking met Bolster Tees is gebruik gemaakt van statische en dynamische advertenties. De dynamische advertenties zorgen er voor dat de best presterende foto’s/content vaker worden herhaald, dan de minder goed presterende content.

online-marketing-succes

Benieuwd naar onze andere cases?

TICA

TICA

Pasaanvragen door het dak in één jaarTICA up-to-date van interieur & lifestyle tot ads on mobile Cash & Carry...