website-kantoorruimteverhuur

De website
voor moderne, zakelijke kantoorruimtes en vergaderzalen

Gardens Business centres

Bij Gardens Business Centres worden klanten ontzorgt door het aanbieden van (flexibele) kantoorruimtes en vergaderzalen. De kracht van Gardens Business Centres ligt in hun locaties, welke allemaal centraal gelegen en full-service zijn. Alles wat je op een kantoor zoekt heeft Gardens Business Centres. Hierdoor kunnen de klanten van Gardens Business Centres in een optimale werksfeer met een professionele uitstraling zich volledig richten op hun bedrijf. Dit is allemaal te vinden in hun website.

Om de gebruikerservaring van de website en de vindbaarheid van de website te verhogen was er een nieuwe online weergave nodig.

website-GBC

Strategie

Het doel van de samenwerking met Gardens Business Centres is de online ervaring van huidige klanten verbeteren en ervoor te zorgen dat potentiële klanten snel converteren. Om dit te bereiken was een beknopte, gebruiksvriendelijke en responsive website nodig. Gardens Business Centres heeft meerdere locaties. Er is gekozen om één homepage te maken en daarnaast nog losse pagina’s per locatie.

In de header is alle contactinformatie van de locaties te vinden zodat potentiële klanten direct kunnen zien waar de locaties zich bevinden. Daarnaast kan er vanuit de header direct doorgeklikt worden naar de locaties, om de gebruikerservaring zo fijn mogelijk te maken.

Op de locatie pagina’s staat alle informatie welke klanten nodig hebben voor de desbetreffende locatie. De opbouw van de pagina’s is hetzelfde om de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen alleen de content is anders.

website-gardens-business-centres

Het resultaat

Een website waar de huisstijl in een nieuw format wordt gebruikt. De website is 100% responsive en voldoet aan alle eisen omtrent de basis van een een goede search engine optimalisation. Een vloeiende overloop van pagina’s, welke elkaar via een logische wijze opvolgen.

Het resultaat? Bekijk het hier: https://gardensbusinesscentres.nl

Benieuwd hoe een nieuwe website er voor jou uit kan zien? Vraag gratis een homepage design aan!