partner-in-online-marketing

De Marketing Partner van PerfoTec 

Transformeren van de digitale aanwezigheid van PerfoTec

PerfoTec, een bedrijf dat zich richt op het leveren van oplossingen voor voedselverspilling, benaderde De Mannen van Delft om hun digitale marketingstrategie nieuw leven in te blazen.

Hun uitdaging was drieledig: het ontwikkelen van gedetailleerde buyer persona’s, het vernieuwen van hun website en marketingmateriaal, en het implementeren van effectieve online campagnes om hun doelgroep te bereiken. Dit is hoe we het hebben aangepakt.

 

Het Bepalen van Buyer Persona’s

We begonnen onze samenwerking met PerfoTec door een strategische sessie te houden om hun buyer persona’s te ontwikkelen. Met behulp van de Why-How-What methode hebben we de kernwaarden, motivaties en behoeften van hun doelgroep vastgesteld. Dit heeft ons een duidelijk beeld gegeven van wie we moeten bereiken en wat hun belangrijkste uitdagingen en behoeften zijn.

Dit strategische inzicht was van cruciaal belang voor het plannen van de volgende stappen: de herontwikkeling van de website van PerfoTec en het opnieuw ontwerpen van hun marketingmateriaal.

website-bouw-delft

Een Nieuwe Website en Marketingmateriaal

Op basis van de informatie die we tijdens de strategiesessie hadden verzameld, zijn we begonnen met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website voor PerfoTec. We hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe site de buyer persona’s aanspreekt en hen een helder en boeiend overzicht geeft van de oplossingen van PerfoTec.

Naast de website hebben we ook de presentaties en brochures van PerfoTec vernieuwd, met een focus op consistentie en professionaliteit. Door een consistente merkstijl en -boodschap te creëren, konden we de zichtbaarheid en herkenbaarheid van PerfoTec vergroten.

strategisch-marketing-partner

Gerichte Linkedin Campagnes

Met de nieuwe website en marketingmaterialen klaar, was het tijd om de buyer persona’s van PerfoTec in de verschillende agri-sectoren te bereiken. Hiervoor hebben we gerichte LinkedIn-campagnes opgezet.

Dankzij de grondige buyer persona’s die we hadden ontwikkeld, konden we advertenties creëren die echt resoneren met de doelgroep van PerfoTec. Door deze gerichte benadering hebben we de betrokkenheid en interesse in de oplossingen van PerfoTec aanzienlijk vergroot.

Conclusie

Het werk met PerfoTec illustreert het belang van een strategische aanpak bij digitale marketing. Door te beginnen met een diepgaand begrip van de doelgroep, konden we effectieve oplossingen creëren die PerfoTec hielpen hun digitale aanwezigheid te transformeren en hun doelgroep effectief te bereiken.

Het succes van dit project onderstreept de waarde van de geïntegreerde diensten die De Mannen van Delft biedt – van het ontwikkelen van strategieën tot het uitvoeren van campagnes.