website-ontwerp-restaurant-horeca

Een Frisse Nieuwe Website voor Beachclub Klein Scheveningen 

Genieten van een dagje strand aan de Lek

Afgelopen jaar verwelkomde Beachclub Klein Scheveningen, een prachtige restaurant- en evenementenlocatie aan de Lek, nieuwe eigenaren.

Gelegen aan hun eigen strand, biedt deze idyllische locatie een unieke ervaring voor bezoekers. Maar met de verandering van eigendom kwam de behoefte aan een frisse online uitstraling. Oftewel, een nieuwe website! Daar kwamen De Mannen van Delft in beeld.

Nieuwe website

Met de wisseling van eigenaar en de start van een nieuw seizoen in zicht, was er noodzaak voor een website die de vernieuwde visie van Beachclub Klein Scheveningen weerspiegelde. De opdracht was duidelijk: de nieuwe website moest klaar zijn voor 1 mei, net op tijd voor het starten van het seizoen.

De tijdsdruk was hoog. Vanaf de bekendmaking van de opdracht begin april, hadden we minder dan een maand om de nieuwe website te lanceren. Een andere uitdaging was de unieke locatie en aanbod van de Beachclub correct te vertegenwoordigen. Het was essentieel om de sfeer en beleving van de locatie te vangen in het design en de content van de website.

mobiele-website-ontwerp

De aanpak

Bij De Mannen van Delft zijn we geen onbekenden van strakke deadlines en complexe projecten. Daan begon met het uitstippelen van de aanpak en planning, rekening houdend met de eisen van Beachclub Klein Scheveningen en de behoeften van de websitebezoekers.

Thomas werkte nauw samen met Daan om ervoor te zorgen dat de website niet alleen goed oogde, maar ook technisch goed presteerde. Dit omvatte het waarborgen van snelle laadtijden, een responsief design voor verschillende apparaten en een gebruiksvriendelijke navigatie.

Kurt bracht het project tot leven. Hij zorgde ervoor dat de visuele elementen van de website de unieke sfeer van de Beachclub weerspiegelden, van de rustige oevers van de Lek tot het levendige interieur van het restaurant.

Dit ging allemaal in overeenstemming met de sales & marketing manager van de Beachclub, wie nauwbetrokken was bij het project. Dit heeft enorm geholpen om het juiste gevoel over te brengen.

nieuwe-website-delft

Het resultaat

website-bouwen-delft

Dankzij de samenwerking en de inzet van het team konden we de nieuwe website op tijd lanceren voor het seizoen. De nieuwe website weerspiegelt nu de vernieuwde visie van de Beachclub en nodigt de bezoekers uit om de unieke ervaring die de locatie biedt, zelf te komen beleven.

Het resultaat is een visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en responsive website die de bezoekers een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten bij een bezoek aan Beachclub Klein Scheveningen.

Conclusie

Dit project was een perfect voorbeeld van hoe De Mannen van Delft kunnen samenwerken om een uitdagende opdracht tot een succes te maken. Ondanks de strakke deadline en de complexiteit van het project, hebben we een website opgeleverd die zowel de klant als de bezoekers van de Beachclub tevreden stelt.

Het succes van dit project bevestigt onze overtuiging dat een goede samenwerking, gecombineerd met onze expertise in marketing, techniek en design, ons in staat stelt om uitstekende resultaten te leveren voor onze klanten, hoe complex of uitdagend de opdracht ook mag zijn.