PUURNouta mobiel

Rebranding en nieuwe website voor Nouta gerechtsdeurwaarders

PUURNouta

Nouta gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaarderskantoor gevestigd in het westland. Al meer dan 20 jaar staat het team klaar om hun klanten verder te helpen bij incasso trajecten. Ze doen dit door de handen uit de mouwen te steken en er op uit te gaan. Deze assertieve houding zorgt ervoor dat de klanten van Nouta al jarenlang tevreden zijn.

Om meer mensen te bereiken die een deurwaarder nodig hebben wilde het team van Nouta een nieuwe website welke beter vindbaar was. Daarnaast mocht er ook een keer gekeken worden naar de huisstijl.

PUURNouta mockup

Strategie

Het doel van de samenwerking met Nouta gerechtsdeurwaarders is de online vindbaarheid verbeteren.

Om dit te bereiken was er niet alleen een nieuwe website nodig, maar ook een nieuwe huisstijl, om zo twee vliegen in één klap te pakken. De nieuwe huisstijl dient de waardes van Nouta te uiten op een moderne wijze. 

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl is ervoor gekozen om ook de naam aan te passen. In de gesprekken die wij voerde kwam vaak het woord “puur” naar voren. Dit is de manier waarop Nouta zaken doet. Zodoende is de naam PUURNouta bedacht.

De huisstijl is zakelijk, maar met een knipoog. Het logo is vierkant met één ronde hoek. Het vierkant kenmerkt zich vooral door z’n behoefte aan structuur, organisatie, orde, aandacht voor detail. Hij is analytisch, vasthoudend en perfectionistisch. De ronde hoek is vriendelijk en meelevend. Als de relatie goed is, komt de opdracht in orde.
Vanuit de huisstijl is daarna de website ontworpen. De website is clean en modern en alle nodige informatie omtrent het beginnen van een incassotraject is er te vinden. Klanten kunnen er inloggen op een portaal en potentiële klanten kunnen gemakkelijk contact opnemen. De website is zo opgebouwd dat PUURNouta er zelf aanpassingen aan kan doen. Dit was één van de eisen van PUURNouta.

PUURnouta Logo
PUURNouta symbool

Het resultaat

Een frisse nieuwe huisstijl met een moderne website. De huisstijl is van logo tot kleuren tot briefpapier bij PUURNouta aangeleverd en zo was er een goede basis gelegd voor de nieuwe website. Welke gebruikt kan worden door de klant en de debiteur.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier: https://puurnouta.nl

Benieuwd hoe een nieuwe website er voor jou uit kan zien? Vraag gratis een homepage design aan!