Klant

Bonsai Plaza

Dienst

Social Media beheer

Bonsai Plaza : “De waardes van een bedrijf op social media”

Briefing

Het doel van de samenwerking is het vergroten van de klantenkring via social media.

De eigenaren van Bonsai Plaza (Jacqeuline & Maarten) weten precies wat ze willen. Bonsai Plaza staat voor een aantal kernwaardes: Kwaliteit, Vakmanschap, Ambitie. Dit straalt er bij alles wat ze doen vanaf. Waar je op de foto’s nog een lege loods ziet zien zij en hun werknemers een waar Bonsai paradijs. Wij nemen jullie graag mee op de reis die Bonsai Plaza de aankomende tijd gaat doormaken. Zie hier rechts het nieuwe begin.

Bonsai Plaza een wel gevestigde naam in de europese Bonsai wereld. De naam achter Bonsai Plaza is Maarten van der Hoeven. In de jaren 90 ging Maarten in de leer in Japan en sinds 1998 nam hij al zijn kennis mee naar Nederland met als doel om Bonsai breder uit te dragen.

Alle bonsai en potten zijn in japan hand geselecteerd (tijdens corona met de telefoon in de hand). Dit heeft zijn vruchten afgeworpen want eind 2020 heeft Bonsai Plaza een nieuwe locatie in Boskoop geopend.

Aanpak

Wanneer wij een samenwerking aangaan met een nieuwe klant is het voor ons belangrijk om de klant goed te kennen. In een startsessie gaan wij op zoek naar de essentie van de onderneming en die hadden wij bij Bonsai Plaza snel gevonden. Ten eerste de kwaliteit van de producten, maar daarna kwam snel het belang van persoonlijke service naar voren. Niet te veel poespas, gewoon bonsai zo goed als in Japan. Dit moest terugkomen op hun social media kanaal. Door vanuit de drie waardes van Bonsai te werken laten we kracht van Bonsai Plaza in beelden zien.

Resultaat

We zijn samen met Bonsai Plaza aan de slag gegaan om het perfecte plaatje te creëren. In het overzicht hieronder vind je een greep van de instagram feed van Bonsai plaza. In de eerste maand bereikte we met één post wel meer dan 7.500 mensen en behaalde deze post 600 likes.

mensen bereikt met 1 post

Vooral posts met het personeel van Bonsai Plaza doen het goed. Zo zie je meteen dat het met persoonlijk contact bij Bonsai Plaza goed zit. 

nl_NL