The Hague Conference Centre

Organiseer een hoorzitting nu ook makkelijk online!

The Hague Hearing Centre

Binnen The Hague Conference centre is er ruimte om een hoorzitting te houden. Wanneer twee partijen een geschil hebben, maar deze niet voor de rechter komt kan het geschil opgelost worden met een hoorzitting. Hiervoor is The Hague hearing centres (THHC) opgericht.

Op een centrale locatie in Den Haag kunnen er hoorzittingen gehouden worden. Een hoorzitting houden is voor beide partijen niet fijn, daarom ontzorgt THCC haar klanten zoveel als mogelijk. Dit begint bij een duidelijke landingspagina waar partijen de nodige informatie kunnen vinden. 

In samenwerking met THHC is er een landingspagina gemaakt met de nodige informatie zodat potentiële klanten op een website landen waar ze snel tot actie over kunnen gaan.

The Hague Conference Centre

Onze strategie

Het doel van de samenwerking met THHC is de ervaring van potentiële klanten vloeiend maken. 

Om dit te bereiken was een beknopte, gebruiksvriendelijke en responsive landingspagina nodig. Alle nodige informatie dient op de landingspagina te staan, en hij dient er strak en modern uit te zien.

THHC had hiervoor nog geen eigen website, wat ervoor zorgde dat de huisstijl en de boodschap minder naar voor kwamen wanneer mensen op de pagina van THCC landen. Door een duidelijke landingspagina te maken zorgen we ervoor dat mensen die een hoorzitting gaan organiseren snel overgaan tot actie. In de header hebben we drie CTA’s toegevoegd, zodat er snel tot actie overgegaan wordt. 

Om het vertrouwen bij potentiële klanten te wekken maken we gebruikt van een aantal USP’s en een review van een klant.

The Hague Hearing Centre

Het resultaat

Een duidelijke landingspagina die ingezet kan worden in de marketing activiteiten van THHC.  Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier: https://thehaguehearingcentre.nl/

Benieuwd hoe een nieuwe website er voor jou uit kan zien? Vraag gratis een homepage design aan!

nl_NL