SEO in Delft
Waarom DMVD in Delft?
Heel eerlijk? De oprichters zijn zelf geboren & getogen in Delft. Zoals wij het zelf noemen, klein Amsterdam. De stad van Blauw aardewerk, de stad van Johannes Vermeer, de stad van de Technische studenten. Vooral de knusse stad vol met grachten en middeleeuwse architectuur.
de-mannen-van-delft-marketing
Uit zo’n stad komen alleen maar slimme en gezellige mensen! Kennismaken?
SEO

SEO is het optimaliseren van je website, om ervoor te zorgen dat je een hoge (gratis) ranking krijgt in een zoekmachine. Deze gratis zoekresultaten komen onder de betaalde advertenties van een zoekmachine. Er zijn verschillende manieren om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit zijn wat ons betreft de drie voornaamste:

  • Technische SEO; Om de zoekmachine zoveel mogelijk bevriend te houden, is het belangrijk dat de techniek achter je website toegankelijk is om in de lijst op te nemen. Het verbeteren van de techniek van je website, om ervoor te zorgen dat je zo hoog mogelijk in de zoekmachines komt, heet; technische SEO.

 

  • Linkbuilding: Als andere websites jouw website veel benoemen, betekent dit dat je website “belangrijker” is volgens zoekmachines. Ok; dan vraag ik toch aan alle websites die er bestaan om mijn website te noemen of een link toe te voegen? Nee, daar trappen de meeste zoekmachines niet meer in. Hoe belangrijker de websites die jouw website noemen, hoe meer waarde de link heeft.

 

  • Content SEO: Als er niets op je website staat, is er ook niks om weer te geven in de zoekmachine. Daarom is het belangrijk om jouw domein te claimen. Zorg ervoor dat alles waarop je gevonden wilt worden, duidelijk op je website staat vermeldt en er ook over wordt geschreven. Het heeft bijvoorbeeld voor ons geen zin om 100x online marketing op onze website te zetten. Ook hier trappen de meeste zoekmachines niet meer in. Zorg er daarom voor dat je interessante stukken schrijft, daarnaast is het ook belangrijk dat je goede kwaliteit foto’s toevoegt die relevant zijn voor de onderwerpen op jouw website relevant.

FAQ

Wat valt er onder een huisstijl?
Een huisstijl hoort het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Dit is meer dan alleen een logo. De wijze waarop een bedrijf of organisatie zich naar buiten toe zichtbaar presenteert noemen wij de huisstijl.
Hoe snel kunnen jullie een nieuwe website maken?
De snelheid van een website traject hangt af van de aanwezigheid van goede content (beeld en tekst) en kort communicatielijnen. Wij kiezen kwaliteit boven snelheid, maar ervaren een gemiddelde doorlooptijd van 30 dagen vanaf het moment dat wij starten met designen.
Hoe word ik organisch beter vindbaar?
Organische vindbaarheid houdt in dat je website aanwezig is in de zoekresultaten van Google, zonder te adverteren. Hiervoor zijn relevante pagina’s essentieel. Om relevante pagina’s te creëren is een zoekwoordonderzoek je eerste stap. Vervolgens is het belangrijk dat de titels, seo-titels en meta-descriptions in lijn zijn met de gekozen zoekwoorden. Het schrijven van SEO teksten is een vak apart, maar gaat jou helpen in de zoekresultaten. Daarnaast raden wij aan om actief backlinks te verzamelen.
Benieuwd hoe jouw website scoort? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 2 dagen contact met je op.