Selecteer een pagina

Impactvolle Websites

Website laten maken

Je kan geen succes bouwen op zachte grond. Het is daarom belangrijk dat je eerst een goede fundering aanlegt. Wij zien de website van de onderneming als de fundering. Om er voor te zorgen dat je een goede website hebt maken wij websites die 100% aansluiten op jouw wensen. Al onze websites zijn maatwerk en hiermee onderscheid jij je online.

l

Op maat gemaakt ontwerp

9

Hoe laadsnelheid

Eindeloze modules

U

Goed vindbaar

f

Eenvoudig aan te passen

Geschikt voor mobiel

  • \We zijn online!

We reageren zo spoedig mogelijk! Gewoonlijk binnen 24 uur.

 

 

Wanneer zijn wij online?:
Maandag - zondag
08:00 tot 18:00

De kosten van een nieuwe website

Iedere website is anders en aan elke website hangt dan ook een ander prijskaartje. De meeste websites die wij bouwen beginnen bij €1.500, maar dit is afhankelijk van de soort website die jij voor ogen hebt. Wij kijken samen met jou welke soort site het best bij je past en aan de hand daarvan ontwerpen en ontwikkelen wij een unieke website waarmee jij jouw online doelen gaat behalen.

We werken op projectbasis en houden rekening met jouw wensen. Jij roept en wij draaien, natuurlijk wel met het oog op de doelen, doelgroep en strategie van je bedrijf. We leveren een website die jij voor ogen hebt en kennen dus geen maximaal aantal feedback rondes. We zorgen ervoor dat jouw basis staat als een huis. Dit doen we door een huisstijl te ontwikkelen, goede teksten te schrijven en de lay-out van je website te bepalen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan of wil je even sparren over je website? Neem dan contact met ons op en we nemen je website door.

Staat jouw online fundament als een huis?

We kijken graag met je mee om jouw weergave online-proof te maken.

-
  • \We zijn online!

We reageren zo spoedig mogelijk! Gewoonlijk binnen 24 uur.

 

 

Wanneer zijn wij online?:
Maandag - zondag
08:00 tot 18:00