Websites in Delft
Waarom DMVD in Delft?
Heel eerlijk? De oprichters zijn zelf geboren & getogen in Delft. Zoals wij het zelf noemen, klein Amsterdam. De stad van Blauw aardewerk, de stad van Johannes Vermeer, de stad van de Technische studenten. Vooral de knusse stad vol met grachten en middeleeuwse architectuur.
de-mannen-van-delft-marketing
Uit zo’n stad komen alleen maar slimme en gezellige mensen! Kennismaken?
Belang van een goede website

Bij De Mannen van Delft houden we ons bezig met online zichtbaarheid en vindbaarheid. Dit begint bij een goede uitstraling, een huisstijl. Een website mag in dit verhaal niet ontbreken en het aan de man brengen van de website. Hiervoor zetten we een multi-channel marketing strategie op via e-mailmarketing, social media advertenties, google advertenties en varianten hiervan.

Om effectief te marketing te bedrijven is het belangrijk dat jullie website als een huis staat. De website is jullie online fundament en visitekaart. “Het was liefde op het eerste gezicht” is het doel van je website. Een helder verhaal vertellen zonder al te veel tekst, waaruit blijkt dat de bezoeker jouw bedrijf kan vertrouwen.

In de design fase willen we overzicht creëren, zodat de bezoeker niet continu keuzes en afwegingen hoeft te maken. Een website kan als doel hebben te informeren, te enthousiasmeren of directe leads te genereren, dit vraagt per pagina een eigen opbouw. Hier denken we samen met de klant over na, voor we beginnen te bouwen. Als de website eenmaal is gebouwd zorgen we ervoor dat de website goed vindbaar is in de zoekmachines. Hiervoor maken we gebruik van een gericht zoekwoordenonderzoek, meta-descripties en backlinks.

FAQ

Wat valt er onder een huisstijl?
Een huisstijl hoort het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Dit is meer dan alleen een logo. De wijze waarop een bedrijf of organisatie zich naar buiten toe zichtbaar presenteert noemen wij de huisstijl.
Hoe snel kunnen jullie een nieuwe website maken?
De snelheid van een website traject hangt af van de aanwezigheid van goede content (beeld en tekst) en kort communicatielijnen. Wij kiezen kwaliteit boven snelheid, maar ervaren een gemiddelde doorlooptijd van 30 dagen vanaf het moment dat wij starten met designen.
Hoe word ik organisch beter vindbaar?
Organische vindbaarheid houdt in dat je website aanwezig is in de zoekresultaten van Google, zonder te adverteren. Hiervoor zijn relevante pagina’s essentieel. Om relevante pagina’s te creëren is een zoekwoordonderzoek je eerste stap. Vervolgens is het belangrijk dat de titels, seo-titels en meta-descripties in lijn zijn met de gekozen zoekwoorden. Het schrijven van SEO teksten is een vak apart, maar gaat jou helpen in de zoekresultaten. Daarnaast raden wij aan om actief backlinks te verzamelen.
Benieuwd hoe jouw website scoort? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 2 dagen contact met je op.