Charlie works – Een nieuwe website en meetbare customer journey

Nieuwe website met volledig meetbare customer journey en integratie met MySolutions ATS

Charlie works case

Over Charlie works

Charlie works, een belangrijke speler in de arbeidsbemiddeling, vroeg De Mannen van Delft om een website te ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook de volledige customer journey en instroom van kandidaten per kanaal meetbaar maakt. Naast de lancering van de nieuwe website zijn we nu ook verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van alle advertentiekanalen, zodat elke stap tot aan de plaatsing meetbaar is.

De uitdaging

Charlie works wilde hun wervingsproces verder professionaliseren door beter inzicht te krijgen in welke kanalen de meeste en kwalitatief beste kandidaten opleveren. Ook was er behoefte aan een geoptimaliseerd en efficiënt sollicitatieproces. Dit vroeg om een custom gemaakt sollicitatieformulier dat volledig integreert met MySolutions ATS, zodat het team sneller kon schakelen en alles in eigen beheer kon houden.

Hoe hebben we dit aangepakt?

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website stonden gebruiksvriendelijkheid, meetbaarheid en integratie centraal. Daarnaast beheren we de volledige marketing van Charlie works en richten we ons op het optimaliseren van de verschillende advertentiekanalen, zodat de prestaties per kanaal en de volledige customer journey van sollicitatie tot plaatsing meetbaar zijn.

  • Volledige meetbaarheid per kanaal: Elke sollicitatie en kandidaat wordt nu tot in detail gemeten, van eerste advertentieklik tot aan de daadwerkelijke plaatsing. Dit biedt waardevolle inzichten waarmee Charlie works hun campagnes kan bijsturen en optimaliseren voor maximaal rendement.
  • Integratie van MySolutions ATS: Dankzij de naadloze koppeling met MySolutions ATS worden sollicitaties direct verwerkt, wat de snelheid en efficiëntie van het wervingsproces aanzienlijk verbetert.
  • Custom sollicitatieformulier: Het maatwerkformulier geeft Charlie works volledige controle over het sollicitatieproces, waardoor ze sneller kunnen schakelen en de instroom beter kunnen beheren.
  • Advertentie-optimalisatie: Naast de website verzorgen we nu ook de inrichting en optimalisatie van de verschillende advertentiekanalen. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid en een hogere instroom van gekwalificeerde kandidaten.
  • UX-optimalisatie: De nieuwe website is ontworpen met de gebruiker in gedachten, wat resulteerde in een hogere conversieratio en een verbeterde gebruikservaring voor zowel kandidaten als het interne team van Charlie works.

Het eindresultaat

Sinds de lancering van de nieuwe website heeft Charlie works niet alleen een toename gezien in het aantal sollicitaties, maar ook in de kwaliteit van kandidaten per kanaal. Dankzij de volledige meetbaarheid en de integratie met MySolutions ATS kunnen ze nu met precisie bijsturen en middelen inzetten waar ze het meeste effect hebben. Bovendien optimaliseren we de advertentiekanalen, wat de resultaten verder versterkt.

Wil je meer weten over hoe wij ook jouw recruitmentproces kunnen verbeteren? Neem contact op via de Koornmarkt 3 of bekijk meer van onze cases op demannenvandelft.nl.

Klaar om online
te scoren?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.