Online Adverteren op Google met De Mannen van Delft

Recruitment Marketing

De kracht van moderne werving: Trek de juiste talenten aan

Waarom Recruitment marketing

Het #1 Recrtuiment marketing BUreau van Nederland

Op zoek naar de beste talenten voor jouw organisatie? Wij combineren marketingstrategieën met onze ervaring in de recruitment branche om jouw ideale kandidaten te bereiken en aan te trekken. Samen bouwen we aan jouw employer brand en zorgen we voor zichtbaarheid waar jouw doelgroep zich bevindt.

Doormiddel van creatieve campagnes op social media en het promoten van jouw vacatures op jobboards zorg je dat je bij jouw ideale werknemer in beeld komt. Wanneer ze op zoek zijn naar een baan, maar ook als ze dit (nog) niet zijn.

Als je klaar bent om goede kandidaten aan te trekken dan zit je goed!

Wat valt onder Recruitment marketing

Recruitment marketing gaat over het promoten van jouw organisatie als dé plek om te werken en het optimaliseren van het sollicitatieproces om de beste talenten aan te trekken. Door een combinatie van jobboard marketing, social campagnes en employer branding, creëren we een aantrekkelijke en uitnodigende ervaring voor potentieel talent.

SOCIAL RECRUITMENT ADS

Zichtbaar zijn waar jouw doelgroep zich bevindt.

We creëren en beheren effectieve advertentiecampagnes om kandidaten te vinden.

EMPLOYER BRANDING

Bouw een sterk werkgeversmerk.

Samen creëeren we een onderscheidende  boodschap die laat zien waarom werken bij jou leuk is.

Meetbare resultaten

Inzicht in jouw wervingsinspanningen.

Met onze expertise zorgen we ervoor dat alles meetbaar is, van klikken tot aan sollicitaties.

JOBBOARD MARKETING

Optimaal gebruik van vacaturesites.

We zorgen ervoor dat jouw vacatures prominent aanwezig zijn op relevante jobboards.

Waarom
De mannen van delft?

Als met ons gaat samenwerken, ga je in zee met een team dat zowel de recruitment- als de marketingwereld begrijpt. We combineren deze kennis om een wervingsstrategie te creëren die echt resultaten oplevert.

Onze aanpak is gebaseerd op het combineren van de nieuwste marketingtechnieken met bewezen recruitment strategieën. We blijven continu op de hoogte van de nieuwste trends in zowel de marketing- als de recruitmentwereld om ervoor te zorgen dat jouw organisatie altijd een stap voor blijft op de concurrentie. Met onze innovatieve oplossingen, brengen we jouw employer brand tot leven en bereiken we de juiste kandidaten op het juiste moment.

Jobsite Nodig?

Op zoek naar een nieuwe of verbeterde jobsite? Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren deze van begin tot eind, inclusief integratie met je ATS en andere tools. Conversiegericht en afgestemd op jouw employer brand.

Kennismaken?

Wil je de beste jobsite voor je doelgroep? Gekoppeld aan je ATS, volledig meetbaar en zo toegankelijk mogelijk voor de kandidaat? Plan dan een kennismaking! Samen met onze experts zorgen wij ervoor dat de kandidaten niet meer om jouw merk heen kunnen. 

Vanaf
€4.000

Onze Recruitment marketing samenwerkingen

Jarenlang hebben we sterke samenwerkingen opgebouwd en bedrijven geholpen hun wervingsdoelen te overtreffen. Of het nu gaat om het aantrekken van kandidaten of het opbouwen van een krachtig employer brand, wij staan klaar om te helpen.

 

Klaar om van start
te gaan?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij staan klaar om jullie te helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.