SEA campagnes voor een hogere omzet in jouw bedrijf

Online marketing bureau delft

Online marketing is een breed begrip. Een breed begrip wat ook nog eens voor iedere onderneming anders ingezet dient te worden. Iedere onderneming is uniek, heeft een eigen doelgroep en eigen doelen. Hiervoor heb je een marketing bureau in Delft nodig dat met je mee beweegt.  Een bureau dat naar jou toe komt, om kennis te maken met jou, je collega’s, je processen en je doelen. Je bent op zoek naar een bureau dat jouw bedrijf op 1 zet (letterlijk!). Een bureau dat je helpt groeien en ontwikkeling door middel van hard werk en advies.

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Investeren in online marketing?

Online marketing is een tool dat jouw onderneming gaat helpen bij het behalen van je doelen. Je hebt net een nieuwe website, je wil meer marktaandeel veroveren. Allerlei redenen zullen er zijn, maar de gedeelde factor is vaak een van deze twee: 

  • Nieuwe klanten aan trekken
  • Onder de aandacht blijven bij bestaande klanten 

Hoe ga je dit aanpakken? Door een team van specialisten aan je te binden. Ons online marketing bureau in Delft is een partij die betrokken is bij je bedrijf en daardoor de beste resultaten behaalt. 

Bedrijven waar we mee werken

Hét online marketing bureau van Delft

Ongeacht de benadering, is het voor elk bedrijf essentieel om herkenbaar en zichtbaar te zijn. Deze zichtbaarheid kun je verhogen door een prominente plek in de zoekresultaten van Google te bemachtigen, waardoor je meer (potentiële) klanten naar je site leidt. Het bereiken van een toppositie in de zoekresultaten is vooral een kwestie van relevantie voor specifieke zoekopdrachten. Het gaat om die specifieke termen die mensen intypen wanneer ze op zoek zijn naar ondernemingen of services zoals die van jou. Ons online marketing bureau beschikt over de expertise om een effectieve strategie te ontwikkelen voor bedrijven gevestigd in en rond Delft.

Wat kunnen we specifiek voor jouw onderneming betekenen? Onze diensten variëren van het creëren van een splinternieuwe website tot het finetunen van je bestaande content. Streef je naar een hogere positie in zoekmachines via SEO (organisch zoeken)? Of is SEA (betaalde advertenties) misschien meer geschikt voor jouw specifieke situatie? Ben je van plan je e-mailmarketing of je social media campagnes uit te besteden? Of wil je je conversieratio verbeteren en meer gekwalificeerde leads genereren? Voor al deze zaken hebben wijde benodigde kennis in huis om jouw onderneming optimaal te ondersteunen.

Wat mag jouw onderneming van ons verwachten

Alles begint met een eerste afspraak. Het online marketing bureau zit bij Delft en daarom komen we graag bij jou langs. 

1. Hoe staat het er nu voor?

Wat heeft jouw bedrijf tot nu toe gedaan?

Je krijgt in de eerste meeting een hoop vragen om de oren. Hierin vertel jij over jouw onderneming en jullie doelen. In deze eerste meeting analyseren we direct de huidige marketing activiteiten.

2. Is het fundament OK?

De nulmeting en analyse is klaar, wat zijn de bevindingen.

In de tweede meeting vertellen we onze bevindingen en presenteren we ons plan. Wat is er nodig om de doelen te behalen die jullie zelf hebben gesteld voor de onderneming. Hebben we SEO nodig? Gaan we adverteren?

3. Online marketing naar een next-level

Focus en actie!

Ons team gaat aan de slag met een of meerdere online marketing tools om de gestelde doelen te behalen. Wordt het Google advertenties (SEA), Social Media Advertenties, Nieuwsbrieven, SEO of gaan we eerst een nieuwe website bouwen.

4. Resultaten bespreken

Maandelijkse meeting om de voortgang te bespreken en bij te sturen.

Het doel is bekend, de activiteiten zijn bekend en worden uitgevoerd. Hoe weet je nu of het goed gaat? Hierbij neemt ons online marketing bureau je aan de hand. Je onderneming krijgt zijn eigen realtime dashboard en daarnaast komen we maandelijks langs om de voortgang te bespreken. 

En tussendoor zijn we altijd bereikbaar ;-)! 


Onze samenwerkingen

Gedurende de jaren hebben we diverse samenwerkingen opgezet waar we oprecht trots op zijn. Deze partnerschappen hebben zowel voor onze klanten als voor ons waardevolle resultaten opgeleverd, van gerichte campagnes tot duurzame advertentiestrategieën. Samenwerken met ons betekent samen stappen zetten.

Wat zeggen bedrijven over ons

We zijn trots op onze samenwerkingen en gaan vol energie onze projecten aan. Hieronder lees je hoe klanten de samenwerking ervaren en wat je mag verwachten.

Klaar om online
te scoren?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.