Online Adverteren op Google met De Mannen van Delft

Website Development

Een website die converteert en jouw verhaal verteld

Waarom Web development

Het #1 web development
BUreau van delft

Tijd voor een niewe website? Zoek niet verder. Met onze ervaring in webdevelopment bouwen we websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar die ook daadwerkelijk converteren.

Met een goede website kom je niet alleen goed voor de dag, maar heb je ook een goede basis om je online marketing omheen te bouwen. De basis van een goede marketing campagne is representatieve website. 

Je kan al je marketing activiteiten naar deze website leiden zodat ze daar kunnen converteren en contact met je opnemen.

Wat valt onder webdevelopment

Webdevelopment draait om meer dan alleen het bouwen van websites. Het gaat om het creëren van gebruiksvriendelijke, SEO-vriendelijke en responsieve platforms waardoor jouw bedrijf gaat groeien. Van design tot een cookiewall, alles valt onder webdevelopment bij De Mannen van Delft.

Jouw huisstijl

Door jouw huisstijl wordt het ook echt jouw website.

We zorgen dat jouw website perfect aansluit bij je huisstijl. Nog geen huisstijl? Dan maken we die!

FUNCTIONEEL DESIGN

Ontwerp van intuïtieve en gebruiksvriendelijke websites.

Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar ook functioneel zijn. Wij zorgen ervoor.

RESPONSIEf op elk apparaat

Optimaliseren voor elk apparaat, van mobiel tot desktop.

Het internet is overal. Jouw website dus ook. We zorgen dat het overal werkt.

SEO-VRIENDELIJKE CODE

Ontwikkelen met aandacht voor zoekmachineoptimalisatie.

Een prachtige website is niets waard als niemand hem kan vinden. Wij regelen het.

Waarom
De mannen van delft?

Bij De Mannen van Delft combineren we technische expertise met een praktische benadering voor webdevelopment. Onze heldere communicatie zorgt ervoor dat je steeds op de hoogte blijft van de voortgang.

We doen alles in huis en starten altijd met het design van jouw nieuwe website. Als je al een design hebt dan gaan we meteen over tot ontwikkelen van je website. 

Door onze ervaring weten we waar de bottlenecks in het proces zitten en zorgen we samen dat die zo klein mogelijk zijn. We gaan voor een soepel traject met een goed eindresultaat.

wat kost
een nieuwe website?

Onze websites worden gebouwd via no-code builders in een WordPress CMS omgeving. Naast dat we blijven experimenteren met andere CMS zien wij dit als meest complete systeem. Transparantie is belangrijk voor ons en WordPress is in onze ogen toegankelijk voor iedereen. Zo is jouw bedrijf niet volledig afhankelijk van ons, al staan we natuurlijk dag en nacht voor jullie klaar.

Landingspagina ontwerp en development

Landingspagina’s zijn converterende pagina’s waarbij jouw doelgroep direct getriggered wordt om gegevens achter te laten. Dit wist je waarschijnlijk al. Wij zetten deze pagina’s op in je bestaande huisstijl met een CRO visie.

Vanaf
€500

Website ontwerp en development

Is de doelgroep van jouw bedrijf mobile-minded? Dan zijn onze designs dat ook. Responsiveness staat centraal, gekoppeld met een must aan data. Wij zorgen ervoor dat je website meer dan een visitekaartje. Plan een gesprek in en we laten je zien hoe we te werk gaan.

Vanaf
€1500

Prijs is gebasseerd op een website van 7 tot 10 pagina. Pagina prijs daalt bij grotere afname

Webshop ontwerp en development

Digitalisering van je verkoop.. Wij hoeven niet uit te leggen dat dit noodzakelijk is, als je bedrijf wilt groeien. Kom langs met je huisstijl, je assortiment en een portie energie. Een webshop traject neemt tijd in beslag, maar als het eenmaal staat ben je als bedrijf zo blij dat je de stap hebt gemaakt. 

Vanaf
€5000

Onze Webdevelopment samenwerkingen

Door de jaren heen hebben we samengewerkt met diverse partners, variërend van startups tot gevestigde merken. Elk project heeft ons de kans gegeven om toffe websites te leveren die écht impact maken. Samenwerken met ons betekent een website waar je trots op bent.

Klaar om van start
te gaan?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij staan klaar om jullie te helpen!
Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.