RECRUITMENT MARKETING

Het juiste personeel vind je op twee plekken, op Social Media met aantrekkelijke advertenties en op de grootste Jobboards van Nederland

About Us

The #1 SEA
Services Company

In een wereld waarin elk merk om aandacht schreeuwt, maakt het verschil tussen opvallen en vergeten worden het verschil. Bij ‘De Mannen van Delft’ gaan we verder dan alleen zichtbaarheid. We duiken diep in de psyche van uw doelgroep en creëren social media campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden.

SEA service

SEA, or Search Engine Advertising, can help businesses by increasing online visibility, driving targeted traffic, generating leads, boosting conversions, and improving brand awareness. It allows businesses to reach a specific audience that is more likely to become customers

Strategische Planning

We analyseren je website, het merk, de wens en de mogelijkheden.

Ons team begint met een diepgaande analyse van uw merk, concurrenten en doelgroep. Hiermee stellen we een roadmap op die is afgestemd op uw unieke zakelijke doelen.

Creatieve Ontwikkeling

We gaan aan de slag met de content.

Verhalen vertellen is de kern van effectieve social media-advertenties. Onze creatieve geesten smeden campagnes die resoneren, inspireren en mobiliseren.

Targeting & Optimalisatie

Targeting is een kunst, zeker in deze tijden

Het richten op de juiste doelgroep is essentieel. Met behulp van geavanceerde tools en technieken zorgen we ervoor dat uw advertenties de juiste mensen op het juiste moment bereiken.

Analyse & Rapportage

Data is het nieuwe goud

Kennis is macht. We voorzien u van gedetailleerde rapportages die inzicht geven in prestaties, ROI en gebieden voor verbetering.

Waarom
De Mannen van Delft

Expertise: Met jaren van ervaring en constante bij-educatie, blijven we altijd een stap voor in de snel veranderende wereld van social media marketing.

Persoonlijke Aanpak: Elk merk is uniek en verdient een op maat gemaakte strategie. Wij begrijpen dat en handelen ernaar.

Transparantie: Open communicatie staat centraal in alles wat we doen. U bent altijd op de hoogte en betrokken bij elke stap.

Tarieven

We hanteren 100% transparante en eenvoudige tarieven voor je shop. En kunnen we je shop laten groeien? Dan groeien we graag een beetje met je mee.

De verwachte budgetten per maand:

Onze tarieven

We nemen graag eerst contact met je op. Onze belofte: live binnen 2 weken!

Ad  Budget  €1000 p/m

Beheer + CRO €1000 p/m

Our Successful projects

Over the years, we have successfully completed numerous projects that have brought immense value to our clients. From developing innovative software solutions to implementing efficient business strategies, our track record speaks for itself.

Others Services

Direct contact met De Mannen van Delft!

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.