SEA campagnes voor een hogere omzet in jouw bedrijf

Google Adwords Uitbesteden

Ben je klaar om je Google AdWords naar een hoger niveau te tillen? Wij beginnen altijd met een audit die laat zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen. Op deze manier bespreken we voor dat we beginnen hoe jij meer winst, leads of verkopen kan realiseren. Benieuwd hoe wij jouw Google AdWords kunnen verbeteren? Neem contact op

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Investeren in Google Adwords?

Waarom Google AdWords (Zoekmachine advertenties) cruciaal is voor het moderne bedrijfsleven? Stel je voor: je wilt onmiddellijke zichtbaarheid op zoekmachines. Met SEA bereik je dit direct, terwijl je ook de controle behoudt over uitgaven en je specifiek op jouw ideale klant richt.

Je merkt het verschil al snel: alleen verkeer met hoge intentie, hogere conversieratio’s en een sterkere merkherkenning. Bovendien, in de dynamische online wereld van vandaag, biedt Google AdWords de flexibiliteit die bedrijven nodig hebben; of je nu inspeelt op markttrends of een tijdelijke promotie actie hebt.

En het beste? Alles is meetbaar. Je ziet in real-time wat werkt en kunt direct aanpassingen doen. Terwijl SEO een lange termijn strategie is, biedt Google AdWords je de onmiddellijke voorsprong om op te vallen, zelfs in een competitieve markt. Wij staan klaar om jullie verder te helpen op het gebied van SEA, en samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger online niveau.

150+

Campagnes in 2023

544%

Gemiddelde ROI

40+

Samenwerkingen

94%

Verhoging CTR

Wat valt onder Google Adwords

Doormiddel van Google Ads zorg je ervoor dat jouw product of dienst zichtbaar wordt bij potentiële klanten die hier naar op zoek zijn. Je adverteert op grote zoekmachines zoals Google en Bing en zorgt dat je boven je concurrenten komt te staan zodra mensen intentie tonen. Daarom is Google AdWords één van de krachtigste manieren van adverteren voor elk bedrijf.

Zoekwoordenonderzoek

Identificeren van essentiële zoektermen voor maximale zichtbaarheid.

Je wilt jouw product/dienst aan mensen laten zien die het nodig hebben. Wij zoeken uit waar zij op zoeken.

Advertentie creatie

Advertenties opstellen die aansluiten bij de geselecteerde zoekwoorden en de doelgroep.

We schrijven advertenties die mensen activeren en waardoor de concurrentie wegvalt.

Advertentie optimalisatie

Doorlopend testen voor de meest effectieve advertentiepresentatie.

Testen, testen, testen. Alleen zo blijf je de concurrentie voor.

Conversie optimalisatie

Verbetering van de website-ervaring om acties van bezoekers te stimuleren.

We zorgen dat alles meetbaar is en maken landingspagina’s om conversies te verhogen.

Companies We Work With

Waarom
De mannen van delft

Met meer dan 10 jaar gecombineerde ervaring durven weet je zeker dat je betere resultaten haalt als je met ons samenwerkt. We hebben zowel ervaring in B2C marketen als in B2B markten en blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Doormiddel van een duidelijk dashboard en maandelijkse rapportages weet jij altijd wat er speelt. Voor dat je het weet kijk jij elk uur naar de stijgende lijn in jouw dashboard. Wil je weten hoe dat is?

Een eerlijke prijs

Wij zijn 100% transparant in de opbouw van onze prijzen. De hoogte van het budget bepaalt onze maandelijkse fee. Is er meer budget dan kunnen wij meer data binnen halen en nog beter optimaliseren. Anders gezegd, laten we jullie omzet groeien en kunnen we het budget verhogen? Dan groeien wij een klein beetje mee.

Jullie maandelijkse ad budget:

Ons tarief

Graag leren we jullie beter kennen en vertellen we jullie meer over onze aanpak. Is er tijd voor een kennismaking? 

Ad budget
€1500 p/m

Onze fee
€750 p/m

Waarom AdWords uitbestden?

Overweeg je om je AdWords campagne uit handen te geven aan specialisten? Ben je niet tevreden over de prestaties van je huidige AdWords campagne? Of misschien heb je niet de tijd of expertise om AdWords effectief te beheren? Als dit herkenbaar klinkt, dan is “AdWords uitbesteden” de ideale oplossing voor jou. Ons bureau, met een schat aan ervaring en certificering in AdWords, staat klaar om aantoonbaar betere resultaten te leveren voor jouw campagnes.

Veel bedrijven hebben niet de interne capaciteiten om AdWords campagnes effectief te beheren. Dit leidt tot minder optimale resultaten en gemiste kansen. AdWords gaat verder dan alleen productverkoop; het is ook een krachtige tool voor het opbouwen van merkbekendheid. Het opzetten en optimaliseren van een winstgevende AdWords campagne kost tijd, een kostbaar goed in de zakenwereld. De toenemende concurrentie in zoekmachine adverteren maakt het nog belangrijker om een goed beheerde en geoptimaliseerde campagne te hebben, anders lopen de kosten snel op. Het uitbesteden van je Google AdWords kan je helpen om effectiever te zijn en kosten te beheren.

Nu veel bedrijven adverteren is het essentieel dat elke klik telt. Door jouw Google AdWords-campagnes uit te besteden aan experts, til je je digitale marketingstrategie naar een hoger niveau. Ontdek de top vijf voordelen:

  • Deskundige kennis: Wij zijn dagelijks bezig met Google Adwords. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat jij dit niet hoef te doen. 
  • Meer tijd, minder zorgen: Geef het roer van AdWords over aan ons team en focus op wat u het beste doet: uw bedrijf laten groeien. Wij doen het campagnebeheer, zodat jij kunt doen waar je van houdt.
  • Optimaliseer je budget: Haal meer uit je marketingbudget. Ons team zet elk dubbeltje in met precisie, zodat jij meer conversies krijgt tegen lagere kosten.
  • Voortdurende verbetering: In de snel veranderende wereld van online adverteren, houden wij jouw campagnes fris en competitief. Wij zorgen dat jouw advertenties altijd up-to-date blijven.
  • Heldere inzichten en rapportages: Krijg duidelijkheid in cijfers. Wij leveren gedetailleerde rapporten en inzichten waarop wij alle beslissingen baseren.

Kies voor uitbesteding van jouw AdWords-campagnes aan ons team van experts. Samen zetten we stappen richting verhoogde online zichtbaarheid en grotere winstgevendheid. Samen verder groeien?

Voordelen van Uitbesteden Google Adwords


Onze SEA samenwerkingen

Gedurende de jaren hebben we diverse samenwerkingen opgezet waar we oprecht trots op zijn. Deze partnerschappen hebben zowel voor onze klanten als voor ons waardevolle resultaten opgeleverd, van gerichte campagnes tot duurzame advertentiestrategieën. Samenwerken met ons betekent samen stappen zetten.

Ons Advertising Team

Het team van De Mannen van Delft bestaat uit experts op het gebied van (online) marketing, webdevelopment en recruitmentmarketing. Geen uitdaging is voor ons te gek.

Thomas van Ringen

Daan Ouwehand

Kurt Dächer

Samenwerkingen over ons

We zijn trots op onze samenwerkingen en gaan vol energie onze projecten aan. Hieronder lees je hoe klanten de samenwerking ervaren en wat je mag verwachten.

Meer info?

Klaar om online te groeien of toch nog wat vragen? Wacht niet langer en bel ons op!

Je kunt ons ook mailen of het contact formulier invullen. We zorgen ervoor dat je altijd binnen twee dagen een reactie ontvangt. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klaar om online
te scoren?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct contact met De Mannen van Delft!

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.