Meer instroom en een 80% lagere CPA op Indeed

Winstgevende jobboardcampagnes voor HappyNurse

Samenwerking

Sinds mei 2023 beheert De Mannen van Delft de jobboardcampagnes van HappyNurse. Dit proces is gestroomlijnd door vestigingen de mogelijkheid te bieden specifieke campagnes aan te vragen middels een op maat gemaakt formulier, waarbij ze kunnen aangeven welke vacatures prioriteit hebben.

HappyNurse Header

Strategie en Uitvoering

De opdracht vanuit HappyNurse was om de vestigingen in het land een extra advertentiemogelijkheid te bieden. Daarnaast was HappyNurse op zoek naar een partner met verstand van zaken en die alles uit handen kan nemen. Ook werkt HappyNurse met een andere partner voor social ads, waardoor gevraagd is om het aanvraagprocess precies hetzelfde te maken als de andere partij.

De aanpak

Onze eerste stap was het opzetten van de campagnes, gevolgd door een intensief proces van monitoring en aanpassing. Door tweewekelijkse rapportages te genereren en strategisch advies te bieden over noodzakelijke wijzigingen, hebben we ons gericht op het maximaliseren van efficiëntie, met als doel de kosten per klik (CPC) en kosten per aanmelding (CPA) te minimaliseren. Hiermee hebben we binnen zes maanden de CPA verlaagt met 80%. Een percentage waar zowel wij als HappyNurse trots op zijn.

beschrijving van onze aanpak

80%

Lagere CPA binnen 6 maanden, door doorlopende optimalisaties

8%

Binnen een half jaar is de CTR verdubbeld van 4%, naar ruim 8%

80%

Lagere CPC binnen een half jaar

-75%

kosten per sollicitant

-80% kosten per sollicitant

Meer instroom en meer rendement uit Indeed

Klaar om online
te scoren?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.