Lokale SEO voor meer klanten

Hoger in Google komen zonder te adverteren voor The Phone IC

seo-delft-advertising-agency

Op weg naar de #1 positie in Google

Wanneer je telefoon kapot is wil je geholpen worden door een betrouwbare en snelle partij. Sinds 2022 hebben we in Delft zo een partij erbij gekregen. Gevestigd in de Choorstraat vind je The Phone IC , de partij in Delft om jouw telefoon of Apple producten te repareren. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten gedaan, maar hoe zorg je nou dat je als nieuwe onderneming gevonden wordt?

Zorg dat je beter vindbaar bent op Google. Precies dat is waar wij samen met The Phone IC aan werken.

De opdracht

Toen The Phone IC bij ons langs kwam waren ranked de website op belangrijke zoektermen zoals “telefoon repareren Delft” op de tweede pagina van Google. Als telefoonreparatiebedrijf in Delft wil je hier natuurlijk op de eerste positie staan. In onze samenwerking streven wij ernaar om binnen één jaar op de eerste plaats te staan in de zoekresultaten als iemand zoekt naar een telefoon reparatie service in Delft.

Onze aanpak

Wanneer we beginnen met een SEO traject kijken we altijd eerst naar de staat van de huidige website, de mogelijke zoektermen waar je op gevonden wil worden en de concurrentie op de markt. De website van The Phone IC zag er goed uit, maar er kon nog veel aangepast worden om de vinbaarheid te vergroten. We hebben een aantal zoekwoorden gekozen waar we ons op gingen focussen zoals: telefoon reparatie Delft, iPhone reparatie Delft en Samsung reparatie Delft. Op basis van de concurrentie hebben we het doel gesteld om binnen één jaar op de eerste plek te staan op deze zoekwoorden.

We zijn begonnen met het verbeteren van de pagina’s op de website en zijn direct begonnen om landingspagina’s te maken voor de specifieke zoekwoorden. Daarnaast posten we wekelijks blogs om zo steady de website te vullen met informatie over telefoon reparaties. SEO is altijd een proces wat over een langere periode zijn vruchten af gaan werpen. In de afgelopen maanden hebben we al een aantal concurrenten achter ons gelaten in de zoekresultaten.

beschrijving van onze aanpak

12

Telefoon reparatie Delft

4

Samsung reparatie Delft

5

iPhone reparatie Delft
OnePlus reparatie Delft

Resultaten

Na onze strategie een half jaar te hebben uitgevoerd spreken de resultaten voor zich. The Phone IC wordt meer gevonden in Google en staat op veel zoekwoorden op pagina één op Google. In de 5de maand stonden de eerste zoekresultaten op plek één op Google. We zijn nu hard bezig om op de eerste plek te komen voor het zoekwoord “telefoon reparatie Delft”, we hebben nog maar één concurrent te gaan en het zal niet lang meer duren voordat The Phone IC ook hier op nummer 1 staat. Zie hieronder de groei die we per zoekterm gerealiseerd hebben

Klaar om online
te scoren?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sollicitatie formulier

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.