Online Adverteren op Google met De Mannen van Delft

Social Advertising

Zet je merk in de spotlight op Sociale Platforms

Waarom Social advertising

Het #1 Social advertising
BUreau van delft

Wil je jouw merk zichtbaar maken waar jouw doelgroep het meeste tijd doorbrengt? Laat ons je helpen. Met onze expertise in social media advertising zorgen we ervoor dat je merk de aandacht krijgt die het verdient.

Kom alleen naar voren naar mensen die in jouw ideale profiel passen. Op deze manier laat jij gericht jouw product of dienst zien aan potentiële klanten. Daarnaast is ook alles meetbaar, dus kan je precies zien wat het je kost en oplevert. 

 

Wat valt onder Social Media advertising

Sociale media bieden een krachtig platform voor merken om te verbinden met hun doelgroep, hun verhaal te vertellen en conversies te stimuleren. Je moet alleen nog zichtbaar worden op deze kanalen en dat doe je met social advertising. Zo wordt jij zichtbaar op het platform waar je doelgroep zich bevindt. 

Doelgroep Analyse

Inzicht krijgen in waar jouw potentiële klanten zich bevinden op social media.

We zorgen voor een diepgaand begrip van jouw publiek voor gerichte campagnes.

Campagne strategie

Op maat gemaakte strategieën ontwikkelen voor elk sociaal platform.

Elk platform is uniek; wij zorgen voor de juiste boodschap op de juiste plek.

Content Creatie

Aantrekkelijke advertenties maken die jouw doelgroep boeien.

Van video’s tot afbeeldingen; content die aanspreekt en converteert.

Prestatie-Analyse

Voortdurend de resultaten van de campagne evalueren en bijsturen.

Met realtime data sturen we bij voor maximale resultaten van jouw social ads.

Waarom
De mannen van delft?

Bij De Mannen van Delft draait het allemaal om echte connecties maken op sociale media. Met onze diepgaande kennis van social media advertising creëren we campagnes die echt aansluiten bij jouw doelgroep. En met onze transparante aanpak, ben je nooit in het ongewisse over hoe je campagne presteert.

We hebben ervaring met social media ads voor zowel B2B als B2C bedrijven. De kracht ligt hem in het vinden van de juiste doelgroep en dat is precies waar wij de afgelopen jaren dag in, dag uit mee bezig geweest zijn. 

Wij bereiken je doelgroep op het juiste moment zodat je alles uit je social ads haalt.

Een eerlijke prijs

Wij zijn 100% transparant in de opbouw van onze prijzen. De hoogte van het budget bepaalt onze maandelijkse fee. Is er meer budget dan kunnen wij meer data binnen halen en nog beter optimaliseren. Anders gezegd, laten we jullie omzet groeien en kunnen we het budget verhogen? Dan groeien wij een klein beetje mee.

Jullie maandelijkse ad budget:

Ons tarief

Graag leren we jullie beter kennen en vertellen we jullie meer over onze aanpak. Is er tijd voor een kennismaking? Onze tarieven zijn altijd inclusief CRO en de benodigde landingspagina’s.

Ad budget
€1500 p/m

Onze fee
€750 p/m

Onze Social ads samenwerkingen

Door de jaren heen hebben we fijne samenwerkingen opgebouwd op het gebeid van social advertising. We zijn trots op deze vruchtbare samenwerkingen die hebben geleid tot aanzienlijke groei en engagement op sociale platforms. Samenwerken met ons betekent inspelen op de kracht van sociale media.

Klaar om van start
te gaan?

Wij staan klaar om jullie te helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct contact met De Mannen van Delft!