Social Media Manager en SEA Specialist bij De Mannen van Delft

Werken bij

De Mannen van Delft

Wat je kan leren bij

De Mannen van Delft

Super leuk dat je benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen De Mannen van Delft.

Samen met ons team duik je in de wereld van online marketing (you don’t say). Of je nu een beginner bent of je skills wilt aanscherpen, hier in Delft kun jij je onderdompelen in alles van Google Ads tot websiteontwikkeling en social media strategieën. We geloven sterk in ‘learning by doing’, dit heeft ons bedrijf flexibel en breed inzetbaar gemaakt.

Eigenaarschap staat centraal in onze projecten, met de ruimte om nieuwe ideeën direct kunt toepassen. Jouw ideeën, aangevuld met onze expertise in SEO, SEA, en het creatief inzetten van social media ads, verzekeren het zowel bedrijf als jou als individueel van een leercurve die uitdagend en belonend is.

Werken in een team

Ons team is een mix van technische vaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en (uiteraard) een passie voor marketing. 

 Je komt te werken met tech-nerds (zoals ze zichzelf noemen ;-), marketeers, designers, en content creators die allemaal één ding gemeen hebben: een blauw hart voor online succes. We houden van korte lijntjes, open communicatie, en een gezonde dosis humor. Daarnaast wordt er veel gepaddeld, gebokst, gevoetbald en gegolfd. Ben je dus ook opzoek naar een sportieve uitdaging, dan zit je bij ons team goed. 

Elke dag is anders, en we waarderen verschil van mening en ideeën. Om te groeien is het belangrijk om uitdagingen vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Ons bedrijf staat altijd open voor nieuwe suggesties en we moedigen iedereen aan om bij te dragen aan het gezamenlijke succes.

Waarom
De Mannen van Delft?

Voor ons staat niet alleen het resultaat centraal, maar vooral de weg ernaartoe. Eerlijkheid, transparantie, en integriteit zijn de kernwaarden in onze samenwerkingen extern en intern.

We vinden het belangrijk dat er een werkomgeving heerst waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Innovatie en creativiteit worden aangemoedigd, maar bovenal is het belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Bij De Mannen van Delft geloven we dat gelukkige teamleden de sleutel zijn tot succes, zowel voor ons bedrijf als voor onze klanten.

Samen werken we aan een toekomst waarin we niet alleen onze klanten, maar ook elkaar naar een hoger niveau tillen.

Doormiddel van een wekelijkse teammeetings weet jij altijd wat er speelt.Per project is er een eind verantwoordelijke, maar we vinden het belangrijk dat iedereen betrokken is. Wil je weten hoe dat is?

Openstaande vacatures

Hieronder vind je de missende leden van ons team. Kijk snel of jouw passie er tussen staat en solliciteer!

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar ben jij 100% van waarde voor ons team? Wees pro-actief en vul een open sollicitatie formulier in!

Open Sollicitatie formulier​

Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sollicitatie formulier

Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.